SEGRE

SALUT TREBALL

Més empreses lleidatanes desinfecten les seues instal·lacions per prevenir contagis

Un tècnic de Milsan desinfectant una sala de vetllatori.

Un tècnic de Milsan desinfectant una sala de vetllatori.CONTROL DE PLAGAS MILSAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fàbriques, oficines, ajuntaments o funeràries. Cada vegada són més els negocis lleidatans que aquests dies desinfecten les seues instal·lacions per fer front a la pandèmia del coronavirus. L’empresa Milsan de control de plagues, amb seu a Alcarràs, és una de les que s’encarreguen de netejar els espais comuns per evitar possibles contagis.

El tècnic aplicador Diego Tamayo explica a aquest diari que “en l’última setmana hem registrat un augment de la demanda, la majoria de consistoris que volen netejar a fons les seues sales de vetllatori per prevenir possibles contagis i de fàbriques que volen garantir la seguretat dels seus treballadors”. Per a això, “primer desinfectem tot l’espai amb un nebulitzador, un aparell que expulsa vapor i que elimina els virus. I als objectes que són més susceptibles a un contacte més gran −telèfons, interruptors o taules−, netegem a mà per assegurar-nos que no queda rastre de cap germen”.

El preu del servei oscil·la entre els 150 i els 1.000 euros, depenent de la zona de treball. “Si el treball és en una oficina mitjana podem tardar entre 40 minuts i una hora a netejar-la, encara que si es tracta d’una nau de grans dimensions podem estar-hi fins a sis hores”, assegura Tamayo.

tracking