SEGRE

L'Estat té 85.195 casos de coronavirus confirmats i 7.340 morts

Un total de 5.231 pacients estan ingressats a l’UCI i 16.780 persones ja s’han recuperat del covid-19

El ministre de Sanitat, Salvador Illa.

Suspesos tots els viatges de l'ImsersoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Sanitat ha confirmat aquest dilluns un total de 85.195 casos positius de coronavirus, 6.398 més que fa vint-i-quatre hores i 7.340 de morts, 812 més. A més, 5.231 pacients estan ingressats a l’UCI i 16.780 persones ja s’han recuperat del covid-19, segons les últimes dades facilitades pel departament que dirigeix Salvador Illa.

Amb aquestes dades, Espanya a supera la Xina en contagis, ja que, segons les últimes xifres conegudes, el país asiàtic, origen del coronavirus, té 82.341 casos.

Segons ha informat la doctora María José Sierra en roda de premsa, en substitució del director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències i Sanitàries, Fernando Simón, que ha donat positiu per coronavirus i està en aïllament domiciliari, existeix un canvi de tendència en l'increment mitjà de casos diaris.

Aquest dilluns els espanyols encaren la tercera setmana de confinament en un dia en què els treballadors d’activitats econòmiques no essencials deixen de treballar fins el 9 d’abril a fi de reduir-ne encara més la mobilitat i el risc d’infeccions, i provar d’evitar el col·lapse a les UCI quan arribi el pic de contagis.

tracking