SEGRE

Un metge lleidatà positiu en Covid-19: «Era frustrant no poder anar a ajudar»

Metge CUAP Prat de la Riba

Una foto que mostra l'esforç dels professionals sanitaris. Són professionals del Centre d'Urgències d'Atenció Primària de Lleida, a l'avinguda Prat de la Riba.

Una foto que mostra l'esforç dels professionals sanitaris. Són professionals del Centre d'Urgències d'Atenció Primària de Lleida, a l'avinguda Prat de la Riba.Jordi_martinfito 4

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Després de dos setmanes aïllat a casa amb el coronavirus avui he tornat a la feina”, afirma Iron Sano, metge de família del Centre d’Urgències d’Atenció Primària de Prat de la Riba. “El 16 de març vaig començar a tenir símptomes i em vaig autoaïllar, tres dies després em van fer la prova i vaig donar positiu en Covid-19”, explica, i assegura que es va contagiar al CAP. “En aquesta professió hi ha molts riscos. I encara que teníem guants, mascaretes i bates, no era prou per a una protecció al 100%”, diu. Reconeix que només ho ha passat malament tres dies. “El mal de cap intens era molt desagradable, també tenia febre, tos seca , mal de coll i dolor muscular”, detalla, i el seu metge de capçalera li feia un seguiment per telèfon. “Era una mica frustrant no poder anar a ajudar els meus companys al CAP amb la necessitat de personal que hi ha en aquests moments”, subratlla.

tracking