SEGRE

ESNOTICIA

L'hotel Segle XX de Tremp comença avui a rebre pacients amb coronavirus

Els cossos de seguretat van homenatjar ahir els professionals de l’hospital Santa Maria.

Els cossos de seguretat van homenatjar ahir els professionals de l’hospital Santa Maria.HOSPITAL SANTA MARIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hotel Segle XX de Tremp preveu acollir a partir d’avui pacients de coronavirus de l’Hospital del Pallars que es troben estables. Fonts de la conselleria de Salut van explicar que es tracta de pacients que encara poden encomanar altres persones. Per aquesta raó, seran atesos en aquest establiment com a pas previ al retorn als seus domicilis.

De moment es traslladarà a l’hotel Segle XX cinc afectats per Covid-19 per rebaixar la càrrega assistencial a l’hospital, tot i que segons les necessitats es pot ampliar el nombre d’habitacions.

L’ajuntament de Tremp, per la seua part, s’encarregarà de la bugaderia i de portar el menjar als ingressats a l’hotel, segons fonts pròximes al dispositiu. Així mateix, el personal que atendrà els pacients sortirà de les borses de treball que s’han habilitat per cobrir llocs de treball als hotels medicalitzats del Pirineu (vegeu SEGRE d’ahir).

D’aquesta manera, aquest establiment es convertirà en el segon hotel hospital del Pirineu, ja que l’hotel Alegret de Tremp ja acull persones que estaven ingressades a la unitat sociosanitària de l’Hospital del Pallars.

tracking