SEGRE

Torra admet errors amb les residències: "Hi ha coses que la Generalitat no ha fet bé"

El president de la Generalitat, Quim Torra, reunit per videoconferència amb la junta directiva de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials.

El president de la Generalitat, Quim Torra, reunit per videoconferència amb la junta directiva de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials.Generalitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha admès aquest dijous que el Govern ha comès errors a l'hora d’informar sobre la situació de les residències d’ancians afectades pel coronavirus: "Hi ha coses que la Generalitat no ha fet bé. No ha fet bé en informar de la situació de les residències amb la claredat que ho hauríem d’haver fet des del primer moment". En una entrevista de Ser Catalunya, ha fet autocrítica i ha lamentat que aquesta falta d’informació que ha donat el Govern "ha creat una situació d’alarma social".

Considera que el Govern no ha estat "prou curós" per explicar quin era la situació de les residències i els plans que té la Generalitat per a aquests centres, i creu que ha provocat desconfiança i s’angoixa la població.

Tanmateix, ha destacat que a partir d’ara el Govern farà una roda de premsa diària sobre aquesta qüestió i ha insistit que des del primer moment les residències "han estat una de les principals prioritats".

Un altre dels aspectes en els quals Torra considera que la Generalitat ha de fer autocrítica és que l’administració encara funciona de manera massa burocràtica i això retarda moltes accions urgents: "No pot ser".

tracking