SEGRE

Un mort i 26 nous casos positius de coronavirus a Lleida en l'últim dia

Vuit persones han estat donades d'alta en les últimes hores

Ambulàncies a l'entrada d'urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Lleida suma 5 morts i 58 positius en coronavirus en un sol diaMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores ha mort una persona a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2, mentre que a la plana de Lleida avui no s'ha registrat cap defunció. En total, la demarcació suma 80 morts.

Salut també confirma 22 casos positius nous a la regió de Lleida per coronavirus SARS-CoV-2 i quatre a l'Alt Pirineu iAran, amb un total de 1.063 casos confirmats des de l'inici de l'epidèmia. No obstant, tant la xifra de defuncions com la de nous casos són més baixes que les dels últims dies.

Actualment, 226 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la regió sanitària de Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos, 137 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 97 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l’UCI; 43 persones a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 33 de les quals estan estables a planta i 10 es troben a l’UCI; 46 persones en centres privats, totes estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 4 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 163.

A l'Alt Pirineu i Aran 46 persones es troben ingressades en centres hospitalaris: 10 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 8 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; 11 persones a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 4 pacients que es trobaven ingressats a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 58.

tracking