SEGRE

Un total 674 de morts per coronavirus a Espanya i continuen alentint-se contagis i morts

Fernando Simón en una connexió telemàtica des del seu domicili, on està guardant quarantena després de donar positiu en Covid-19.

Sanitat descarta noves mesures fins veure l'impacte de les ja presesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Sanitat ha confirmat aquest diumenge un total de 12.418 morts per coronavirus després de sumar-ne uns altres 674 de morts en les últimes 24 hores, un 5,7 % més, en les quals s’han comptabilitzat a més 6.023 nous encomanats, que ja assoleixen la xifra de 130.759 després d’incrementar-se la xifra en un 4,8 %.

Aquestes xifres mostren un nou alentiment dels increments de nous casos confirmats i de morts, que creixen però a un ritme menor que en jornades anteriors.

Un total de 6.861 pacients estan ingressats en unitats de cures intensives (UCI), 329 més (un 5 % superior al dia anterior). Aquesta dada constitueix un repunt en comparació amb les xifres registrades dissabte, quan l’increment va ser d’un tímid 1,8 % després d’ingressar 116 pacients en unitats de cures intensives.

Les dades de pacients a UCI no són uniformes, ja que unes comunitats autònomes reflecteixen els acumulats fins el dia de la notificació i d’altres assenyalen casos que hi havia en la tarda precedent.

Són ja 38.080 els pacients donats d’alta, la qual cosa suposa gairebé el 30 % del total dels casos. Aquests 38.080 nous curats són un 11,3 % més que els del dia anterior, després de rebre l’alta unes altres 3.861 persones, segons les últimes dades facilitades pel departament que dirigeix Salvador Illa.

El percentatge de morts ha crescut un 5,7 %, un increment menor que el del dia precedent, que va ser del 7,3 %.

També cedeix una mica el creixement de nous infectats, que se situa en el 4,8 % davant el 5,9 % del dia anterior.

tracking