SEGRE

Quatre morts més i 25 casos nous de coronavirus a Lleida

La província acumula 86 víctimes mortals, segons el registre de Salut, mentre que les altes arriben a les 246, una vintena més que ahir

Ambulàncies aparcades ahir davant la unitat d’Urgències de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Ambulàncies aparcades ahir davant la unitat d’Urgències de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores han mort quatre persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la regió sanitària de Lleida, que fan pujar el nombre total de víctimes a la demarcació fins a les 86.

Pel que fa als nous casos positius, Salut n'anuncia 21 més a la plana de Lleida i 4 a les comarques de muntanya. En total, a la província hi ha 1.123 casos de covid-19 registrats.

Actualment, 222 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la regió sanitària de Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos; 134 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 94 dels quals estan estables a planta i 40 es troben a l’UCI; 44 persones a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 35 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI, i 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 16 persones que es trobaven ingressades a Lleida i les altes acumulades són 182.

Al Pirineu, 46 persones es troben ingressades en centres hospitalaris: 10 a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 9 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; 10 persones a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 64.

El balanç diari de persones que han perdut la vida a causa del coronavirus que ofereix Salut tant per a Lleida com per al conjunt de Catalunya és el de les defuncions que s’han registrat als centres hospitalaris, però no inclou les que són provocades per aquesta pandèmia a les residències d’ancians i en domicilis particulars.

tracking