SEGRE

Lleida registra dos morts i 31 casos nous de coronavirus en les últimes hores

La província acumula 88 víctimes mortals, mentre que en l'últim dia s'han donat 27 altes, i ja en són 273

L'avinguda de Madrid de Lleida, aquest dilluns.

Pugen a 8 els morts per coronavirus a Lleida i els casos positius passen de 200Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores han mort dos persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la regió sanitària de Lleida. En total, la província suma 88 víctimes mortals des de l'inici de la pandèmia.

Segons l'últim balanç de Salut, la plana de Lleida ha registrat 27 casos nous confirmats de coronavirus i el Pirineu, quatre. En total, hi ha 1.144 casos confirmats a la demarcació.

Actualment, 201 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la regió sanitària Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos, 126 es troben a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 87 dels quals estan estables a planta i 39 es troben a l’UCI; 36 persones a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 29 de les quals estan estables a planta i 7 es troben a l’UCI; 39 persones en centres privats, totes estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 27 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 209.

Actualment, 44 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la regió Alt Pirineu i Aran amb coronavirus. D’aquests casos, 8 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 10 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; 9 persones a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

En les últimes hores no s’ha registrat cap alta als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 64.

tracking