SEGRE

Dos nous morts en hospitals de Lleida per coronavirus

El nombre d'altes en les últimes hores supera el de nous contagis

Ambulàncies a l'entrada d'urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Lleida suma 5 morts i 58 positius en coronavirus en un sol diaMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores han mort dos persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a Lleida i ja en són 92 les víctimes a la província des de l'inici de la pandèmia. El balanç diari de persones que han perdut la vida a causa del coronavirus que ofereix Salut és el de les defuncions que s’han registrat als centres hospitalaris, però no inclou les passen a les residències d’ancians i en domicilis particulars.

Aquest divendres Salut ha anunciat 31 casos positius nous a la regió sanitària de Lleida per coronavirus i un a l'Alt Pirineu i l'Aran. Fins ara, hi ha 1.252 casos confirmats a la demarcació.

Actualment, 166 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la regió sanitària de Lleida amb coronavirus. D’aquests casos, 102 es troben a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 64 dels quals estan estables a planta i 38 es troben a l’UCI; 27 persones a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 21 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l’UCI; 37 persones en centres privats, totes estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 29 persones que es trobaven ingressades a la regió sanitària de Lleida i les altes acumulades són 267.

Actualment, 37 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la regió sanitària Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos, 7 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 8 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; 5 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 7 persones que es trobaven ingressades als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 76.

tracking