SEGRE

Tres morts per coronavirus en les últimes hores en hospitals lleidatans i 18 nous positius confirmats

La demarcació de Lleida suma 101 defuncions i 1.328 casos, mentre que les altes acumulades ja són 403

Ambulàncies aparcades ahir davant la unitat d’Urgències de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Ambulàncies aparcades ahir davant la unitat d’Urgències de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns que en les darreres hores han mort tres persones amb coronavirus en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida, mentre que no s'ha produït cap defunció a la de l'Alt Pirineu i Aran. També s'han sumat divuit nous casos positius, setze dels quals a les comarques de Ponent i dos a les de muntanya. D'aquesta manera, la xifra de víctimes mortals registrades des de l'inici de la pandèmia és de 101 i el nombre total d'afectats ha arribat a 1.328 al conjunt de la demarcació lleidatana. D'altra banda, en les darreres hores disset persones han rebut l'alta hospitalària i les altes acumulades ja són 403; 319 a Ponent i 84 al Pirineu.

De les 163 persones que es troben actualment ingressades en equipaments sanitaris de la Regió de Lleida hi ha 95 que estan a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, de les quals 58 es troben estables a planta i 37 a l'UCI. Mentre, 34 més estan a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 28 a planta i 6 a l'UCI, i 34 més es troben ingressades en llits de planta de centres privats.

Mentre, a l'Alt Pirineu i Aran hi ha 34 persones ingressades a planta en diferents centres hospitalaris. Cinc d'aquests estan a l'Espitau Val d'Aran, disset a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, sis a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i sis més a l'Hospital de Cerdanya.

tracking