SEGRE

Un nou mort per coronavirus als hospitals de Lleida i 16 casos més

Les comarques de Ponent i l'Alt Pirineu sumen 102 defuncions i 1.344 casos, mentre que les altes acumulades ja són 405

Moment de l’arribada a Urgències d’una pacient traslladada en ambulància, ahir.

Moment de l’arribada a Urgències d’una pacient traslladada en ambulància, ahir.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts que en les darreres hores ha mort una persona amb covid-19 en un centre hospitalari de la Regió Sanitària de Lleida, mentre que a l'Alt Pirineu i Aran no ha tingut lloc cap defunció per l'epidèmia. També s'han sumat 16 nous casos positius de coronavirus, dels quals 13 a Ponent i 3 al Pirineu. L'actualització de dades fixa la xifra de víctimes mortals registrades a la demarcació des de l'inici de la pandèmia en 102, mentre que el nombre total d'afectats ha arribat a 1.344. D'altra banda, en les darreres hores 2 persones han rebut l'alta i el nombre acumulat de pacients que han superat la malaltia ja és de 405.

Pel que fa als positius per coronavirus confirmats en les darreres hores, 13 han estat a la Regió Sanitària de Lleida mentre que a l'Alt Pirineu i Aran han estat confirmats 3 casos nous.Actualment, 160 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests, 94 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 60 dels quals estan estables a planta i 34 es troben a l'UCI. 35 persones estan ingressades a l'Hospital de Santa Maria de Lleida, 28 de les quals estan estables a planta i 7 es troben a l'UCI. 31 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

D'altra banda, actualment 34 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de l'Alt Pirineu i Aran amb coronavirus. D'aquests, 5 es troben ingressats a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta. 17 persones estan ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 6 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 6 persones més es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estables a planta.

 
Ambulàncies a l'entrada d'urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Lleida suma 5 morts i 58 positius en coronavirus en un sol diaMaite Monné

tracking