SEGRE

Tercera víctima mortal de covid-19 a l'hospital de la Seu d'Urgell

Un dels usuaris de la residència que va ser traslladat al Seminari, pendent del resultat de les proves del coronavirus

VÍDEO | Un pacient de 93 anys de la Seu d'Urgell rep l'alta de Covid-19 entre aplaudiments dels sanitaris

VÍDEO | Un pacient de 93 anys de la Seu d'Urgell rep l'alta de Covid-19 entre aplaudiments dels sanitaris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona que estava ingressada amb coronavirus a la Fundació Sant Hospital (FSH) de la Seu d'Urgell ha mort en les darreres hores, segons ha difós l'alcalde de la capital alturgellenca, Jordi Fàbrega, a les xarxes socials. D'aquesta manera, ja són tres les defuncions registrades al centre sanitari des de l'inici de la pandèmia. D'altra banda, un usuari de la vintena de la residència assistida i de la unitat sociosanitària de la FSH que estan al Seminari Conciliar des del 20 de març passat ha hagut de ser traslladat a l'hospital per sospita de covid-19. Segons ha indicat l'alcalde, s'està a l'espera del resultat de la prova PCR que detecta el virus, mentre s'han aïllat la resta de persones que es troben al mateix edifici.

Fàbrega ha informat que al Sant Hospital hi ha quatre malalts ingressats amb coronavirus i dos més que estan pendents de resultats, mentre que s'ha donat una nova alta en les darreres hores. En aïllament domiciliari hi ha 175 persones, de les quals 29 corresponen a positius confirmats. Així mateix, des de l'inici de la pandèmia, la xifra acumulada de confinats a casa a a la ciutat ha estat de 237 i 62 d'aquests ja han rebut l'alta.

D'altra banda, tots els grups municipals que formen part de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell han acordat destinar el 30% de les assistències a plens i dietes dels regidors sense dedicació preferent a pal·liar els efectes de la crisi sanitària de la covid-19, segons han explicat aquest dilluns en el primer ple telemàtic que s'ha celebrat a la capital alturgellenca.

tracking