SEGRE

Alerten d'un frau suplantant la Inspecció de Treball

exemple. Els Mossos van mostrar ahir un dels correus que han rebut empreses en què se suplanta la Inspecció de Treball per estafar.

exemple. Els Mossos van mostrar ahir un dels correus que han rebut empreses en què se suplanta la Inspecció de Treball per estafar.MOSSOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van informar ahir que s’ha detectat una nova campanya d’estafa (phishing smokebot) que suplanta la direcció territorial de la Inspecció de Treball i Seguretat Social i que va dirigida a empreses, que reben un correu electrònic. Per la seua part, des del ministeri de Treball van indicar que al fals correu s’afirma “haver rebut una queixa contra la seua empresa en relació amb possibles incompliments” i s’adjunten “les denúncies fetes en contra seu a aquest missatge de correu electrònic”, demanant accedir a un enllaç per veure la “queixa presentada”. Es recomana no obrir l’arxiu ni intentar descarregar les dades que adjunten per evitar ser víctimes de l’estafa. Els fraus per internet han augmentat amb la crisi sanitària.

tracking