SEGRE

ESNOTICIA

Un hotel de Lleida acull els sanitaris que prefereixen no tornar al seu domicili

Imatge de l’exterior de l’hotel Goya.

Imatge de l’exterior de l’hotel Goya.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hotel Goya, ubicat al carrer Alcalde Costa, acollirà a partir d’ara els professionals sanitaris de Lleida als quals el departament de Salut paga un allotjament perquè prefereixen no tornar al seu domicili habitual, ja sigui per prevenció per evitar encomanar els seus familiars o per altres causes. Segons la informació facilitada per fonts del departament, són onze els que actualment han elegit aquesta opció.

Fins ara, l’hospital Arnau de Vilanova i el Santa Maria facilitaven allotjament al seu personal a l’aparthotel Real de Príncep de Viana.

Una portaveu de Salut va explicar que inicialment van ser els mateixos hospitals els que van contractar els serveis d’allotjament, però que fa uns dies el CatSalut s’ha fet càrrec d’aquest servei i l’ha regulat de forma uniforme a tot Catalunya, motiu pel qual des d’ara s’ofereix a l’hotel Goya.

També van indicar que el nombre de professionals que s’han estat a l’aparthotel ha anat variant segons els dies i que el màxim ha estat una quinzena.

A més d’oferir allotjament als sanitaris, des de principis d’abril empleats de geriàtrics poden pernoctar en albergs de la Generalitat a la Seu i a Lleida. A la capital del Segrià és el Sant Anastasi, i a la de l’Alt Urgell, l’Alberg La Seu d’Urgell Xanascat.

tracking