SEGRE

Una donació econòmica de Tatxo Benet permet a l'Arnau la compra d'un equip de radiologia i dos ecògrafs

Ajudaran en el diagnòstic en la lluita contra el coronavirus

Imatge de la façana de l’hospital Arnau de Vilanova.

Imatge de la façana de l’hospital Arnau de Vilanova.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha iniciat els tràmits per adquirir un equip portàtil analògic motoritzat de radiologia amb digitalitzador i dos ecògrafs ultralleugers per practicar ecografies pulmonars. La compra ha estat possible gracies a la donació econòmica que ha fet a l’hospital el periodista i empresari lleidatà Tatxo Benet.

Segons l'hospital, el nous equips podrien estar operatius en els propers dies i amb ells es podrà fer un millor seguiment dels pacients ingressats per Covid-19.

Tatxo Benet se suma així a altres empreses, institucions i particulars que aquests dies s’han mostrat solidaris amb els professionals dels hospitals i dels centres d’atenció primària lleidatans, ja sigui amb aportacions econòmiques o amb el lliurament de material protector.

En aquest sentit, Tatxo Benet ha declarat que “tots aquells que podem hem de fer un esforç per ajudar en la mesura del possible a tota la gent que treballa a la sanitat pública que, com tots sabem, estan lluitant dia a dia i en condicions molt dures per salvar les nostres vides”. Tatxo Benet ha afegit que “jo mateix vaig estar ingressat i sóc molt conscient de la importància que aquests equips tenen en la lluita contra la Covid-19”.

Des de la Gerència Territorial de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris han agraït aquestes mostres de solidaritat que ajuden els professionals a seguir desenvolupant la seva tasca en les millors condicions possibles en aquests moments difícils.

tracking