SEGRE

Recomanacions per a la neteja i desinfecció a les llars

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grup Segre, en col·laboració amb diverses empreses capdavanteres de la província de Lleida, engega una campanya per ajudar a la ciutadania en la lluita contra el coronavirus.
 
Una campanya que te per objectiu oferir als ciutadans consells i recomanacions contra la Covid-19. Hi haurà un anunci amb cinc versions diferents amb informació sobre: en el primer, tot allò relacionat amb sortir a fer la compra d’aliments, en el segon les recomanacions d’higiene i desinfecció a la llar, en el tercer els consells generals que hem de seguir en la tornada a la feina, en el quart informació sobre la sortida al carrer d'infants i adolescents i, finalment, un darrer anunci amb consells per a un confinament saludable.
 

Consulta més recomanacions a SEGRE.com/totanirabe

 

CONSELLS #3

: Recomanacions per a la neteja i desinfecció a les llars

  1. Es recomana realitzar una netja diària, utilitzant aigua i sabó, a totes les superfícies de contacte freqüent amb les mans.
  2. Desinfectar els estris de neteja de manera periòdica (baietes, fregones, guants).
  3. Ventilar diàriament totes les habitacions i espais dels habitatges durant 5 minuts al dia com a mínim.
  4. Les zones de la llar on cal netejar diàriament són: habitacions, lavabos, cuina, sala o menjador i zones comunes.
  5. La neteja es pot fer amb aigua i sabó i per desinfectar podem fer servir lleixiu, alcohol etílic o peròxid d'hidrògen (consulteu-ne els percentatges a catsalut.gencat.cat).

Més informació a canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Consulta més recomanacions a SEGRE.com/totanirabe

Una campanya promoguda per Grup Segre amb el patrocini de HLA Perpetuo SocorroAlemanyFruits de Ponent, Rodi, BonAreaLleidanetClanser, PlusfrescGrinóIlerda Serveis i Aqualia i Atlas Energia.
Recomanacions per a la neteja i desinfecció a les llars

neteja

tracking