x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Diari del caòtic retorn d'un lleidatà des del Senegal. Capítol 6 (de 6)

Actualitzada 25/04/2020 a les 10:44
Josep Masbernat, en un moment del seu viatge.

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Josep Masbernat, en un moment del seu viatge.

J. M.

Josep Masbernat és un veí de Juneda de 29 anys que va decidir marxar al Senegal a mitjans de febrer perquè, segons explica a SEGRE, volia conèixer món i desconnectar després de finalitzat un contracte laboral. Ha explicat en un diari de sis capítols la seua odissea per tornar a casa en temps de pandèmia.

Capítol 6 (de 6)

Divendres, 17 d’Abril 2020:

Van anar passant les hores i ens trobem a l’hora d’obrir l’estació de trens. Vaig ajudar a comprar els bitllets a dos companys que ho van necessitar i vam esperar cadascú al seu tren. Finalment ens vam acomiadar agraïts els uns amb els altres i contents d’haver passat per això junts. Fins i tot tenim un grup de Whatsapp que és diu “Senegal tirado en Alicante”.

Un cop al tren vaig poder dormir unes hores fins que vaig arribar a Camp de Tarragona sobre les 11.15 hores i allà ja em sentia a casa. És una estació enmig del no res, així que vaig seguir fent camí a peu.

Mentre caminava per un camí vaig coincidir amb un bon home i li vaig explicar la meva situació. De seguida em va voler ajudar sense importar-li el fet d'exposar-se a ser multat. Em va dur a Valls per camins. Estic molt agraït al senyor Ramon.

Ja a Valls vaig poder tornar amb el meu pare, que treballa a un poble del costat. Vam arribar tranquil·lament sense trobar cap control, tot i que tenia un permís especial que havia sol·licitat als mossos.

Per fi havia superat tots els obstacles hi arribava a casa, a Juneda, i podia retrobar-me amb els meus. Difícil d’explicar la felicitat que he sentit després dels moments difícils d’incertesa que vaig passar.

Josep Masbernat

>Diari del caòtic retorn d'un lleidatà des del Senegal. Capítol 1 (de 6)

>Diari del caòtic retorn d'un lleidatà des del Senegal. Capítol 2 (de 6)

>Diari del caòtic retorn d'un lleidatà des del Senegal. Capítol 3 (de 6)

>Diari del caòtic retorn d'un lleidatà des del Senegal. Capítol 4 (de 6)

>Diari del caòtic retorn d'un lleidatà des del Senegal. Capítol 5 (de 6)

>Diari del caòtic retorn d'un lleidatà des del Senegal. Capítol 6 (de 6)

Comenta el contingut

Descobrir
El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre