SEGRE

Sánchez anuncia que es podrà sortir a fer esport i a passejar després del 2 de maig si l'evolució és bona

El Govern espanyol aprovarà el pla de desescalada dimarts en Consell de Ministres

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Sánchez anuncia nova pròrroga de l'estat d'alarma, fins el 9 de maigACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dissabte que si les sortides amb nens i nenes menors de 14 anys no provoquen un augment de contagis, a partir del 2 de maig els ciutadans podran sortir a fer esport i fer passejos.

Sánchez, en una compareixença des del palau de la Moncloa, ha demanat a les famílies que a partir d'aquest diumenge, quan un adult surti al carrer amb els més petits i dins de les condicions establertes, actuï amb responsabilitat i amb "la màxima seguretat".

Complir tals requisits "al peu de la lletra" és "importantíssim" perquè no s'infectin els qui surtin i, així, no infectin els altres.

El president ha deixat clar que si aquesta "prudència" queda corroborada, una cosa del que no té dubta, segons ha dit, hi haurà successives mesures d'alleujament, i una d'elles serà que a partir del 2 de maig, si la propagació segueix continguda, es podrà sortir a fer activitats físiques i a fer passejos.

Sánchez ha anunciat que portarà aquest dimarts el Consell de Ministres el pla de desescalada, que serà realitzada de forma "gradual, asimètrica i coordinada" a partir del mes de maig i sobre la màxima de la "prudència".

tracking