SEGRE

La Fundació ”la Caixa” destina un milió d'euros més a la campanya 'Cap llar sense aliments'

L'entitat duplica els donatius recollits per la iniciativa en quatre setmanes

La Fundació ”la Caixa” destina un milió d'euros més a la campanya 'Cap llar sense aliments'

La Fundació ”la Caixa” destina un milió d'euros més a la campanya 'Cap llar sense aliments'La Caixa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acció solidària 'Cap llar sense aliments', impulsada per la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank, ja ha recaptat un milió d’euros en tot just un mes. Es calcula que el número de trucades i peticions individuals d’ajuda alimentària a les entitats benèfiques i als Bancs d’Aliments s’ha multiplicat per quatre. Com a resposta a la demanda creixent, i a la bona acollida de l’acció solidària, la Fundació ”la Caixa” ha decidit duplicar l’aportació amb un milió d’euros addicional. Això sumarà, per ara, un total de dos milions d’euros, que es distribuiran entre els 54 bancs d’aliments associats a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL).

L’objectiu de la campanya en favor dels Bancs d’Aliments és respondre, de manera excepcional, a l’emergència social derivada de la crisi sanitària, a més de cobrir la demanda habitualment atesa per mitjà de les seves campanyes presencials, que s’han vist afectades per la situació actual, segons explica l'entitat,

«Ara mateix, la nostra responsabilitat més gran és intentar que ningú no quedi enrere. I, en aquest punt de l’emergència social i sanitària, tots hem de vetllar perquè les famílies més vulnerables tinguin cobertes les necessitats bàsiques. Per això, volem duplicar la resposta exemplar i generosa de la ciutadania i incentivar la seva col·laboració, i hi aportarem un milió d’euros més», ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Fins ara, més de 16.000 donants ja s’han unit a la causa fent-hi una aportació econòmica a través dels canals operatius de CaixaBank, per Bizum al número 38014, enviant un SMS amb la paraula «ALIMENTS» al 38014 o al web www.capllarsensealiments.org, on la campanya encara és oberta.

tracking