SEGRE

Salut presenta un mapa interactiu de mortalitat per Covid-19 per comarques

El departament ha realitzat canvis en la informació de casos positius per municipis

Un detall del mapa de casos de coronavirus per municipi.

Salut presenta un mapa interactiu de mortalitat per Covid-19 per comarques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut de la Generalitat ha realitzat canvis i millores en l'actualització i visualització de les dades dels mapes interactius de casos Covid-19 amb l'objectiu d'obtenir una millor descripció i anàlisi del nombre de casos positius i de casos sospitosos arreu de Catalunya. Aquestes dades estan disponibles a l'apartat dels mapes interactius de Dades Actualitzades SARS-COVID-19 que ha dissenyat l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) a partir de les dades del registre RSAcovid19 del Departament de Salut. Els mapes van entrar en funcionament el passat 28 de març per oferir informació actualitzada a la ciutadania sobre l'evolució de la pandèmia arreu del territori català. Fins el moment han acumulat més de 670.000 visualitzacions.

Clica a la imatge per accedir als mapes

Els mapes interactius de casos per municipis i per les demarcacions sanitàries conegudes com Àrees Bàsiques de Salut (ABS) mostren el nombre de casos acumulats –des de l'inici de la pandèmia fins la data de l'última actualització de les dades– que han donat positiu després de realitzar una prova diagnòstica de PCR o un test ràpid.

S’inclouen també les xifres sobre els casos sospitosos acumulats, que és una de les novetats que incorporarà el sistema. Un altra de les novetats és la publicació del Mapa de mortalitat per comarques. La font d’informació per a aquest mapa és també el registre RSAcovid19 del Departament de Salut, incloent les dades de defuncions notificades per part de les empreses de serveis funeraris, en les quals es declara el nombre de casos de mort per COVID-19, tant de casos positius com de sospitosos.

tracking