SEGRE

L'ús de màscares en transport públic serà obligatori des del 4 de maig

Sánchez confirma que demanarà una altra pròrroga de quinze dies de l'estat d'alarma

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Sánchez anuncia la "nova normalitat" a finals de junyEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dissabte que l’ús de màscares en el transport públic serà obligatori des d’aquest dilluns vinent, 4 de maig, quan comença la fase 0 del pla de desescalada.

Sánchez ha fet aquest anunci en la roda de premsa oferta aquest dissabte, la primera jornada en què s’ha permès als espanyols sortir a passejar o fer esport, una compareixença en la qual ha avançat que per afavorir el compliment de la norma es repartiran sis milions de màscares als principals nusos de transport.

A més, el president del Govern espanyol ha explicat que es facilitaran uns altres set milions de màscares a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i un altre milió i mig a Càritas i Creu Roja.

Sánchez ha confirmat aquest dissabte que demanarà al Congrés dimecres vinent autorització per prorrogar per quarta vegada i uns altres quinze dies més l'estat d'alarma.

En una compareixença de premsa a La Moncloa, Sánchez ha subratllat que tots els indicadors demostren que la malaltia "està sent controlada" i que l'estat d'alarma "en conseqüència funciona", però ha advertit que en el període de desescalada "serà encara més important" el "control i la responsabilitat social i personal".

tracking