SEGRE

EDUCACIÓ COMPROMÍS SOCIAL

Futur ajuda perquè els alumnes continuïn aprenent

Col·labora amb el centre Santa Maria de Gardeny en el repartiment de material i deures || Mentre duri el confinament pel Covid-19

Organització del material escolar per repartir-lo.

Organització del material escolar per repartir-lo.ASSOCIACIÓ FUTUR DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació d’Acció Social i promoció juvenil Futur de Lleida, a petició del Centre Educatiu Santa Maria de Gardeny, col·labora des del passat dia 22 d’abril en l’entrega de tasques i material escolar a l’alumnat d’aquest centre.

La iniciativa del CEIP té com a finalitat que els alumnes que no disposen de mitjans telemàtics per estudiar i fer els deures de manera online, que són la gran majoria, puguin continuar adquirint els coneixements necessaris des de casa, mentre duri aquesta situació derivada per la pandèmia del Covid-19. L’escola entrega el material escolar a l’associació, el professorat envia els deures via telemàtica a Futur i aquesta els imprimeix per entregar-los als pares setmanalment.

Des de Futur de Lleida van agrair que s’hagi pensat en l’associació per a aquesta iniciativa

De l’entrega s’encarrega el personal de Futur, un tècnic de Punt Òmnia, mentre que una professora del CEIP organitza el repartiment del material i les tasques encomanades cada dijous als alumnes del centre des de P-3 fins a 6è de Primària, uns 400 escolars. La primera setmana es va entregar material i deures a més de 300 alumnes i la resta, durant els altres dies.

Paco Salazar, president d’Associació d’Acció Social i promoció juvenil Futur, va mostrar el seu agraïment per haver acudit a l’associació per participar en aquesta iniciativa.

tracking