SEGRE

INICIATIVA FESTEJOS

Cercavila amb els gegants Tonet i Àgueda a Penelles

Sense GarGar i amb Festa del Roser virtual

El Tonet (a la foto) i l’Àgueda no es van deixar les màscares.

El Tonet (a la foto) i l’Àgueda no es van deixar les màscares.AJUNTAMENT DE PENELLES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Penelles havia d’omplir-se de visitants durant tot el cap de setmana coincidint amb una nova edició del GarGar Festival i la Festa del Roser, actes que van quedar anul·lats per la pandèmia del coronavirus. Malgrat això, l’ajuntament d’aquest poble de la Noguera es va proposar animar i entretenir els veïns amb diferents propostes, la majoria de les quals telemàtiques.

Una de les més curioses va ser la cercavila que van protagonitzar ahir els gegants de la localitat Tonet i Àgueda, protegits del coronavirus amb màscara i que els veïns van seguir des dels balcons.

A més, a través de la plataforma Jitsi, van poder seguir la missa de la Festa del Roser, cançons per als més petits a càrrec de Miquel Aigé i fins i tot es va celebrar un bingo popular, transmès pels altaveus del poble que també van emetre el concert d’Aina Balasch per amenitzar el vermut confinat. L’alcalde, Eloi Bergós, va fer una valoració “positiva” i va destacar que van regalar un roser a cada casa com a “simbolisme davant d’aquesta atípica festa”. El consistori estudia celebrar el GarGar a finals d’estiu si la situació sanitària ho permet.

tracking