SEGRE

Recomanacions per a l'obertura d'establiments, locals i comerços de menys de 400 m2

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grup Segre, en col·laboració amb diverses empreses capdavanteres de la província de Lleida, engega una campanya per ajudar a la ciutadania en la lluita contra el coronavirus.
 
Una campanya que te per objectiu oferir als ciutadans consells i recomanacions contra la Covid-19. Hi haurà un anunci amb cinc versions diferents amb informació sobre: en el primer, tot allò relacionat amb sortir a fer la compra d’aliments, en el segon les recomanacions d’higiene i desinfecció a la llar, en el tercer els consells generals que hem de seguir en la tornada a la feina, en el quart informació sobre la sortida al carrer d'infants i adolescents i, finalment, un darrer anunci amb consells per a un confinament saludable. En fase de desconfinament, hem actualitzat els consells incloent els horaris per a les sortides al carrer,  el de recomanacions per l'obertura d'establiments i els consells per a la sortida al carrer per fer esport.
 

Consulta més recomanacions a SEGRE.com/totanirabe

 

CONSELLS #7

: Recomanacions per a l’obertura d’establiments, locals i comerços de menys de 400 m2

  1. Els clients han de ser atesos de manera individual: un únic client per professional. S'ha d'establir un sistema de cita prèvia.
  2. S’ha de garantir una distància mínima de 2 metres entre professional i client i d’1 metre si hi ha elements de protecció com mampares.
  3. Si no es pot mantenir la distància interpersonal, com a les perruqueries o als serveis de fisioteràpia, és obligatori l’ús de mascaretes.
  4. No poden obrir els locals i establiments que estiguin als centres comercials.
  5. S’estableix un horari d’atenció preferent per a les persones més grans de 65 anys: de 10 a 12 hores i de 19 a 20 hores.
  6. Els bars, les cafeteries i els restaurants poden realitzar serveis de lliurament a domicili o recollida per part del client a l’establiment. No es pot consumir a l’interior del local. S’ha de fer comanda prèvia per telèfon o en línia i s’ha d’establir l’hora de recollida.
  7. A les botigues de roba o arranjaments només pot entrar a l’emprovador una persona i s’ha de netejar després de cada ús.
  8. Els locals i establiments han de fer neteja i desinfecció 2 cops al dia.

Més informació a canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Consulta més recomanacions a SEGRE.com/totanirabe

 
Una campanya promoguda per Grup Segre amb el patrocini de HLA Perpetuo SocorroAlemanyFruits de Ponent, Rodi, BonAreaLleidanet, Clanser, Plusfresc, GrinóIlerda Serveis, Aqualia i Atlas Energia.
Recomanacions per a l'obertura d'establiments, locals i comerços de menys de 400 m2

Comerç

tracking