SEGRE

Recomanacions per a la sortida al carrer per fer esport

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grup Segre, en col·laboració amb diverses empreses capdavanteres de la província de Lleida, engega una campanya per ajudar a la ciutadania en la lluita contra el coronavirus.
 
Una campanya que te per objectiu oferir als ciutadans consells i recomanacions contra la Covid-19. Hi haurà un anunci amb cinc versions diferents amb informació sobre: en el primer, tot allò relacionat amb sortir a fer la compra d’aliments, en el segon les recomanacions d’higiene i desinfecció a la llar, en el tercer els consells generals que hem de seguir en la tornada a la feina, en el quart informació sobre la sortida al carrer d'infants i adolescents i, finalment, un darrer anunci amb consells per a un confinament saludable. En fase de desconfinament, hem actualitzat els consells incloent els horaris per a les sortides al carrer, el de recomanacions per l'obertura d'establiments i els consells per a la sortida al carrer per fer esport.
 

Consulta més recomanacions a SEGRE.com/totanirabe

 

CONSELLS #8

: Recomanacions per a la sortida al carrer per fer esports

  1. Només està autoritzada la pràctica d’esport individual.
  2. També estan permesos els passejos fins a 1 quilòmetre del domicili. Es podrà anar acompanyat d’una persona convivent.
  3. S’ha de fer en espais oberts com parcs, boscos i carrers amples de més de 5 metres.
  4. No es pot fer ús d’instal·lacions esportives.
  5. Es pot sortir de 6 a 10 del matí o de 8 a 11 del vespre per evitar coincidir amb altres col·lectius.
  6. Es pot sortir a fer esport a peu, amb bicicleta o similar, sense límit de distàncies, sempre que sigui dins del municipi. No estan permesos vehicles.
  7. Fes activitat física de forma saludable: hidrata’t degudament i protegeix-te de l’exposició solar; fes esport amb mesura, tenint en compte el teu estat físic; fes escalfament i estiraments; utilitza un vestuari i calçat adequats a l’esport que practiquis i planifica la teva tornada a l’esport i estableix una rutina progressiva.
  8. Cal rentar-se les mans al sortir i tornar a casa, cal usar mascaretes sempre que sigui possible i s'ha de mantenir una distància mínima de 2 metres.

Més informació a canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Consulta més recomanacions a SEGRE.com/totanirabe

 
Una campanya promoguda per Grup Segre amb el patrocini de HLA Perpetuo Socorro, Alemany, Fruits de Ponent, Rodi, BonArea, Lleidanet, Clanser, Plusfresc, Grinó, Ilerda Serveis, Aqualia i Atlas Energia.
Recomanacions per a la sortida al carrer per fer esport

running

tracking