SEGRE

CERTÀMENS CORONAVIRUS

El Circ Picat d'Alpicat queda ajornat fins al setembre

Del 10 al 13 i amb menys activitats

Un dels espectacles de l’edició de l’any passat del festival.

Un dels espectacles de l’edició de l’any passat del festival.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Alpicat ha pres la decisió de retardar als dies 10, 11, 12 i 13 de setembre la setena edició del Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu Alpicat, previst inicialment entre els dies 26 i 28 de juny. La crisi sanitària a causa del coronavirus ha empès l’organització a canviar les dates i també la programació d’activitats, que serà més reduïda.

Així doncs, el Circ Picat vol aprofitar el pont de la Diada, que també coincideix amb la Festa de la Catxipanda, per donar “un toc més local a la que serà l’edició més atípica fins a la data”. Així mateix, el consistori va apuntar que, malgrat que el festival comptarà amb un dia més de durada, “ni el pressupost ni la programació seran les habituals, així que es pot dir que serà una versió reduïda del Circ Picat”. Així, l’ajuntament també va informar que aquesta edició se centrarà en les companyies locals i catalanes.

Per la seua banda, el director del Circ Picat, Jordi Escuer, va dir que ja es treballa en l’adaptació del certamen i assegura que, “si finalment arriba a celebrar-se, aquesta edició mantindrà tots els estàndards de qualitat”.

tracking