SEGRE

Twitter introdueix missatges d'advertiment en 'tweets' que continguin informació enganyosa sobre Covid-19

Els tuits dels usuaris de Twitter podrien predir la solitud

Els tuits dels usuaris de Twitter podrien predir la solitud

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Twitter ha introduït noves etiquetes i missatges d’advertiment en aquells 'tweets' que continguin informació que pugui induir a l’engany, amb l’objectiu de facilitar la recerca d’informació creïble a la xarxa social relacionada amb Covid-19 i limitar la difusió de contingut potencialment nociu i enganyós.

Segons ha informat la plataforma, s’informarà els usuaris abans de visualitzar el contingut d’un 'tweet' que la informació continguda en ell entra en conflicte amb les orientacions proporcionades pels experts en salut pública.

"Proporcionarem als usuaris explicacions i aclariments addicionals de fonts autoritzades en aquells tweets el contingut dels quals pugui fer que es puguin continuar confonent o sentint enganyats", ha explicat.

En aquest sentit, la xarxa social ha detallat que aquestes etiquetes redirigiran bé una pàgina de Twitter o una font autoritzada externa que contingui informació addicional sobre les afirmacions contingudes en el 'tweet'.

"Aquesta mesura, que s’aplicarà també de manera retroactiva als 'tweets' publicats anteriorment a avui, és un pas més en la nostra política d’abordar el contingut que va directament en contra de les directrius sobre Covid-19 de fonts autoritzades sobre salut pública mundials i locals", ha assegurat.

tracking