SEGRE

INICIATIVES RECAPTACIÓ

El Grup Alba de Tàrrega posa en marxa una campanya per pal·liar l'impacte econòmic del coronavirus

El Grup Alba posa en marxa una campanya per pal·liar l’impacte econòmic de la crisi pel coronavirus || Calculen pèrdues d’1,6 milions d’euros

Una residència ‘confinada’ durant la pandèmia del coronavirus.

Una residència ‘confinada’ durant la pandèmia del coronavirus.GRUP ALBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Alba de Tàrrega ha posat en marxa la campanya #alseucostat, amb la qual pretén recaptar fons per mitigar l’impacte econòmic del coronavirus i garantir la continuïtat dels seus serveis d’atenció a persones amb discapacitat. La directora de l’entitat, Maite Trepat, explica que des que va començar la pandèmia han invertit més recursos per avalar la salut dels seus usuaris i treballadors, malgrat registrar una disminució dels ingressos. “Agraïm infinitament l’ajuda en material que hem rebut per part de voluntaris, empreses i l’administració però, tot i així, la nostra despesa per protegir-nos del virus suma ja gairebé 10.000 euros”, apunta Trepat, que destaca que “per a aquest any hem calculat pèrdues del 16% en els ingressos, la qual cosa suposaria uns 1.600.000 euros”.

Quant a la situació després del confinament, la responsable del Grup Alba assegura que “tenim al davant un escenari incert, amb serveis que fins i tot estan paralitzats i d’altres que estaran més personalitzats o fins i tot seran a domicili, la qual cosa requereix nous recursos”. Per donar a conèixer l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus en l’entitat, usuaris, familiars i treballadors han participat en el vídeo Al seu costat, a primera línia.

Una residència ‘confinada’ durant la pandèmia del coronavirus.

Una residència ‘confinada’ durant la pandèmia del coronavirus.GRUP ALBA

tracking