SEGRE

SOLIDARITAT INICIATIVES

La Seu dóna 143 ulleres graduades per a nens de Cuba amb càncer

Iniciativa de Croada per l'Alegria

Moment de l’entrega de les ulleres, davant de l’Òptica Isern de la capital de l’Alt Urgell.

Moment de l’entrega de les ulleres, davant de l’Òptica Isern de la capital de l’Alt Urgell.AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell va entregar ahir 143 ulleres graduades a l’ONG Croada per l’Alegria, que les destinarà a nens de Cuba que tenen càncer. Segons el consistori “l’Òptica Isern de la capital de l’Alt Urgell ha estat l’encarregada de preparar les ulleres, sota recepta mèdica, i les ha personalitzat per als nens del departament d’Oncologia de l’Hospital Infantil Sur de Santiago de Cuba que les necessiten”.

L’ajuntament ha destinat 7.108,20 euros per finançar aquesta acció solidària, que representa la segona actuació d’un projecte que es va iniciar l’any passat. En la primera d’aquestes iniciatives, l’ajuntament va aportar un total de 5.833 euros per a la compra de material sanitari per a aquest mateix centre sanitari cubà.

A l’acte d’entrega d’ahir, celebrat davant de l’òptica respectant les mesures de seguretat contra el coronavirus, van assistir el president de Croada per l’Alegria, Pere Mentruit, i el regidor de Solidaritat de la Seu d’Urgell, Joan Gurrera. En altres projectes, aquesta ONG ha enviat material quirúrgic i jocs didàctics per als pacients oncològics.

tracking