SEGRE

OBITUARI DEFUNCIÓ

Mor el fill d'Ana Obregón, Álex Lequio, per una leucèmia

Tenia 27 anys i va estar lluitant contra la malaltia durant els últims dos

Álex (dreta), amb els seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio.

Álex (dreta), amb els seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Álex Lequio, fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio, va morir ahir als 27 anys a causa del càncer que patia i contra el qual va lluitar durant els últims dos anys de la seua vida. L’empresari, que estava hospitalitzat a l’Institut Oncològic Baselga-Hospital Quirónsalud de Barcelona rebent quimioteràpia durant l’estat d’alarma, va estar acompanyat dels seus pares fins a l’últim moment. L’empresari no va llançar la tovallola durant els diversos cicles del seu tractament contra el càncer hematològic (leucèmia). Aquest dur capítol en la vida d’Álex va començar amb ell i els seus pares posant rumb als Estats Units l’abril del 2018. El primer centre hospitalari triat per la família perquè Álex es tractés va ser el Memorial Sloan Kettering Cancer Center a Nova York. Allà, Álex i Ana van viure sis mesos mentre ell es visitava en el centre.

Després dels primers durs mesos es van evidenciar indicis de millora per part de l’empresari amb un procés de recuperació estable. Tot semblava de nou al seu lloc mentre seguia amb el tractament en diversos hospitals espanyols, com la Clínica Quirón de Barcelona i una altra de Pamplona. Va ser el mes de setembre del 2019 quan va revelar que havia sorgit un contratemps en la recuperació que fins i tot podria portar-lo de nou als Estats Units. En aquest últim ingrés a la capital catalana per seguir amb un nou tractament de quimioteràpia va dir ell mateix en xarxes socials que estava “preparat”, i fa només uns dies també agraïa a la seua cosina Celia Vega-Penichet el suport rebut.

El jove empresari mai es va rendir i va iniciar diversos projectes en suport a la lluita contra el càncer

El jove, des que es va conèixer la seua malaltia, va publicar múltiples missatges inspiradors sobre la seua lluita en xarxes socials i va parlar per a revistes en les quals solia ser protagonista la seua mare. “Vull normalitzar la paraula càncer”, deia en la seua primera entrevista al conèixer-se la notícia de la seua malaltia a finals del 2018 a la revista ¡Hola!.

Aless, com era conegut pels seus amics, va crear una exitosa agència dedicada al màrqueting anomenada Digital Polar Marketing. Entre els seus molts propòsits, en els últims mesos havia iniciat diverses accions solidàries en suport a la lluita contra el càncer, entre les quals hi havia la promoció de marques i influencers i l’organització de tota mena d’esdeveniments.

Per la seua part, polítics com Albert Rivera i Inés Arrimadas van enviar un missatge de condolences a les seues xarxes socials; així com també ho van fer artistes com Alejandro Sanz o Pastora Soler. Entre les reaccions destaquen també la d’Agatha Ruiz de la Prada, Remedios Cervantes o Toñi Moreno, el fill d’Isabel Pantoja, Kiko Rivera, o el cantant Blas Cantó, entre d’altres.

Periodistes, polítics i cantants ploren la seua pèrdua Nombroses personalitats van plorar ahir la pèrdua de Lequio. Un d’ells va ser el presentador Ramón García, que no va poder contenir l’emoció mentre presentava el seu programa a Castilla La Mancha Televisión. En el món del periodisme, rostres com María Teresa Campos, a Sálvame, o Ana Rosa Quintana, a les xarxes socials, es van mostrar consternades al conèixer la trista notícia.

tracking