SEGRE

FESTIVAL ACTIVITATS

Festa major virtual km 0 de Lleida aquest cap de setmana

Organitzen el Lleida Viva Fest, aquest cap de setmana amb unes seixanta intervencions a YouTube || Música, teatre, ball, art, literatura i cultura popular amb més de vuitanta creadors i entitats

‘La Jana i els 3 óssos’, del Centre de Titelles de Lleida.

‘La Jana i els 3 óssos’, del Centre de Titelles de Lleida.ITMAR FABREGAT

Creat:

Actualitzat:

Fa deu dies, la festa major de Lleida va passar de puntetes fins i tot a través de les xarxes socials. Ara, la jove Associació per la Cultura Lliure de Lleida ha volgut recuperar d’alguna manera la principal festa social i cultural de la ciutat amb l’organització d’un ampli cap de setmana d’activitats, des de demà divendres i fins diumenge, amb més de trenta hores en total de programació de música, arts escèniques, cultura tradicional i popular, ball, activitats esportives, literatura, art i exposicions. Evidentment, el festival Lleida Viva Fest serà virtual, amb activitats que podran visualitzar-se a la plataforma YouTube (amb el compte #LLEIDAVIVA Fest).

El president de l’associació organitzadora, Adrià Codina, va informar que seran més de vuitanta creadors lleidatans de diferents disciplines i entitats i associacions culturals de la ciutat els que protagonitzaran el certamen. “La nostra idea és potenciar la cultura lleidatana donant veu a artistes i entitats per difondre i potenciar el talent de Lleida”, va afirmar Codina. La programació està formada per peces audiovisuals de trenta minuts, que s’emetran en horaris adequats a cada franja d’edat a la qual potencialment estan dirigides. A més a més, el públic que ho desitgi podrà fer una donació a l’artista o entitat que prefereixi. Algunes d’aquestes les destinaran a associacions benèfiques.

tracking