SEGRE

SORTEJOS ATZAR

Loteries de Catalunya reactiva els sortejos amb el 6/49 i el Trio

Els beneficis es destinaran a les persones afectades pel coronavirus

Un punt de venda ahir de Loteries de Catalunya a l’Eix Comercial després de reactivar-se els sortejos.

Un punt de venda ahir de Loteries de Catalunya a l’Eix Comercial després de reactivar-se els sortejos.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Loteries de Catalunya va reactivar ahir la venda de bitllets per als seus jocs en establiments físics i a través del seu web després de suspendre la comercialització el passat 16 de març a causa del decret d’alarma per la crisi del coronavirus. Segons va informar Loteries de Catalunya, aquest any es destinaran els beneficis a les persones afectades de Covid-19. A més, el sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Jordi, que es va haver de suspendre, se celebrarà finalment el proper 26 de juliol.

Els bitllets ja comprats mantenen la validesa i aquest any no se celebrarà la Grossa de Sant Joan. Se suspèn aquest sorteig ja que encara no s’havien distribuït ni posat a la venda els números. Des d’ahir es va reactivar la celebració al seu calendari habitual dels sortejos de la 6/49 (dilluns, dimecres i dissabte) i del Trio (diari) i el pagament dels premis en els punts de venda autoritzats i a la seu de Loteries de Catalunya.

També es reactiva la venda dels cupons de l’ONCE. Segons va comunicar ahir l’organització, el proper 15 de juny es recuperaran els sortejos dels seus tradicionals cupons, el mateix dia en què s’incorporaran als seus llocs de treball els venedors i venedores de l’ONCE per continuar “a peu de carrer” repartint il·lusió. Aquesta decisió es pren d’acord amb la normativa vigent del procés de desescalada i una vegada que s’han garantit les mesures de seguretat per als venedors i els seus clients.

A més, el 15 de juny també es posarà a la venda el Cuponazo de divendres i el Sueldazo del cap de setmana. Abans, des del dilluns 25 de maig, hi haurà sortejos dels productes coneguts com a Super Once i Tríplexs, que podran ser adquirits als establiments col·laboracions habituals o al web www.juegosonce.es.

També es podran adquirir altres productes com els tradicionals Rascas i la loteria europea Eurojackpot.

Així mateix, el sorteig extraordinari del Dia del Pare, suspès per la crisi sanitària, se celebrarà el proper 21 de juny; el sorteig especial del Dia de Sant Joan serà el 24 de juny, i el 15 d’agost tindrà lloc el sorteig Extra d’Estiu de l’ONCE.

Els sortejos van tornant a poc a poc la normalitat. Aquesta setmana ja s’han recuperat l’Euromilions i la Primitiva i la setmana vinent se celebraran els sortejos de la Bonoloto i el Gordo de la Primitiva. El proper 11 de juny tornarà la Loteria Nacional.

tracking