SEGRE

Nou descens dels contagis a Lleida, amb 28 casos més i una defunció

Tots els nous positius per coronavirus notificats per Salut es registren al pla

L’hospital Arnau de Vilanova acostuma a tancar llits a l’estiu pel descens de l’activitat sanitària.

L’hospital Arnau de Vilanova acostuma a tancar llits a l’estiu pel descens de l’activitat sanitària.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida va registrar ahir una altra víctima mortal per Covid- 19 a la regió sanitària del pla, igual que el dia anterior, mentre el nombre de contagis torna a descendir després de triplicar-se en l’última jornada fins a arribar a xifres similars al mes de març, en plena pandèmia. Amb aquesta nova mort a causa del virus, són ja 230 les persones que han perdut la vida per Covid.

Segons la informació notificada pel departament de Salut, tots els nous positius per coronavirus, un total de 28, s’han registrat al pla, per la qual cosa el Pirineu no ha comptabilitzat més contagis. Segons les últimes dades de Salut, els afectats per SARS-CoV2 en el conjunt de la província ascendeixen ja a 2.262, dels quals 2.279 són a la regió sanitària de Lleida i 383, a la de l’Alt Pirineu i Aran. A banda dels confirmats, els casos sospitosos voregen els 11.000 a la província, persones que podria tenir Covid però a les quals no s’ha fet la prova. Concretament, segons l’última informació de Salut, són un total de 10.970 casos sospitosos a la província, dels quals 8.672 corresponen a l’àrea sanitària de Lleida i 2.298 de l’Alt Pirineu i Aran. Això representa un augment de 107 nous casos sospitosos. D’altra banda, es van donar 8 altes hospitalàries, totes al pla. Des de l’inici de la pandèmia, s’han curat 1.149 persones a la província.

En el conjunt de les residències lleidatanes, s’han registrat un total de 64 víctimes mortals per coronavirus des de l’inici de la pandèmia. Segons les últimes dades publicades per Salut, un total de 560 usuaris han donat positiu en Covid mentre que uns altres 1.320 són sospitosos però no se’ls ha fet la prova. Segons Salut, nou persones confirmades de Covid han mort a les seues cases. En el conjunt de Catalunya, ja hi ha un total de 64.818 positius acumulats, confirmats amb proves PCR, cosa que representa 24 casos més que el dia anterior, així com 222.599 sospitosos. Així mateix, s’han registrat un total de 37.145 (183 més) i els morts ascendeixen a 11.835, amb 35 defuncions notificades ahir per Salut.

Dels decessos totals, 6.613 van ser en centres hospitalaris o sociosanitaris i 3.926 en residències.

Segons les últimes dades de la conselleria, des de l’inici de la pandèmia han registrat 774 morts en domicilis de tot Catalunya, casos positius i sospitosos de coronavirus. A les residències catalanes, els afectats per Covid-19 ascendeixen a 13.714 casos confirmats.

tracking