SEGRE

Portes obertes i preinscripció a l'Institut Guissona, referent a Lleida en indústries alimentàries

L’institut de Guissona incorpora un nou cicle de formació dual

Portes obertes i matriculació a l'Institut Guissona, referent a Lleida en indústries alimentàries

Portes obertes i matriculació a l'Institut Guissona, referent a Lleida en indústries alimentàries

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

De l’Institut Guissona va sortir la primera promoció de formació dual de Catalunya en Tècnic superior en Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària. Aquest any ens sentim orgullosos de presentar el nou cicle formatiu de grau mig que impartirà el centre, Tècnic en Elaboració de productes alimentaris, el qual permetrà la formació completa en Indústries alimentàries.

De grau mitjà, el cicle permetrà la formació completa en indústries alimentàries

Els cicles donen la possibilitat de fer la modalitat dual fent unes 1.000 hores de pràctiques a empreses com bonÀrea, Borges, Irta, Argal, Pastoret de la Segarra, Pinsos Yak o Grup Pons. Durant la formació dual, l’alumne té l’oportunitat de cursar part dels ensenyaments a l’aula i part a l’empresa. La metodologia d’estudi és totalment aplicada a l’entorn laboral, culminant a segon curs amb la presentació d’un projecte final on hauran treballat de manera transversal l’aprenentatge. Cal dir que el 90% dels nostres alumnes han aconseguit feina després d’acabar el CFGS en Indústries Alimentàries. 

Portes Obertes Virtuals 

Dates de preinscripció

  • CFGM del 2 al 8 de juny
  • CFGS del 10 al 17 de juny 

En marxa un nou projecte educatiu

Aquest curs 2019/2020 l’institut de Guissona ha començat un nou projecte educatiu, el Programa de Formació i Inserció d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic depenent d’Educació. Amb aquest PFI, l’institut amplia la seva oferta formativa, donant sortida a aquells alumnes que presenten dificultats a l’aprenentatge. En horari de tarda, i amb una durada de 1000 hores, els alumnes poden aprendre tècniques de comercialització, preparació de comandes, atenció al client i conèixer de primera mà com és i com es treballa en una empresa de cara al públic. A més, els diferents mòduls formatius preparen al nostre alumnat per presentar-se a la prova d’accés a cicles formatius de grau mig.

Cicle combinat en gestió administrativa i informàtica

L’Institut Guissona és un dels centres que imparteix un cicle 2x3, que permet en tres anys aconseguir dos titulacions. És el cas del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i Sistemes Microinformàtics i Xarxes, que es pot cursar en horari de tarda. En aquest s’aprèn a gestionar una empresa en el dia a dia, abordant la facturació, magatzem, comunicació amb el client, ofimàtica, botiga en línia, muntatge i manteniment o reparació d’equips. A méses poden fer les pràctiques en bonÀrea Agrupa.

Metodologia innovadora en manteniment electromecànic

El centre docent va implantar al curs 2017-2018 al Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic, un nou mètode pedagògic pioner a Catalunya. Es tracta de l’aprenentatge basat en projectes ABP, on els estudis s’organitzen al voltant de reptes com l’estudi, càlcul, disseny i construcció de màquines i instal·lacions, que representen processos industrials reals, organitzats de forma seqüencial. Així l’alumne aprèn fent, en un procés més motivador i proper a la realitat. La taxa d’inserció laboral és del 100%.

MÉS INFORMACIÓ

Portes Obertes Virtuals

Dates de preinscripció

CFGM del 2 al 8 de juny

CFGS del 10 al 17 de juny

INS Guissona

C/ Castanyers 13. Guissona

973 55 14 17

tracking