SEGRE

INICIATIVES LLEURE

L'autocine de Golmés esgota les entrades de la primera sessió

L'aforament es limita a 190 persones, la meitat, al seguir a la fase 1 de desescalada

Preparatius a l’aparcament de l’antiga discoteca Big Ben, amb la pantalla de 10 metres d’ample.

Preparatius a l’aparcament de l’antiga discoteca Big Ben, amb la pantalla de 10 metres d’ample.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’èxit que ha aconseguit entre el públic la iniciativa de l’autocine de Golmés, el primer de les comarques lleidatanes arran de la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus, és més que evident. Prova d’això és que la primera projecció, prevista per aquesta nit, ha esgotat les entrades online en menys de vint-i-quatre hores. Al trobar-se a la fase 1 la regió sanitària de Lleida, els organitzadors van haver de reduir l’aforament a la meitat i posar a la venda entrades per a 190 persones (l’espai té capacitat per a quatre-centes persones i uns dos-cents cotxes).

La iniciativa, que se celebrarà tots els caps de setmana de juny en un terreny pròxim a l’antiga discoteca Big Ben, està impulsada per l’ajuntament de Golmés, el complex Resquitx i el Circuit Urgellenc i té com a objectiu revitalitzar el lleure al Pla d’Urgell i recuperar les projeccions després del tancament dels cines. Entre les mesures de seguretat de l’autocine, que obre portes a les vuit de la tarda i comença la projecció de la pel·lícula Joker a les deu, destaca una distància obligatòria de dos metres i mig entre els vehicles, que estaran estacionats de forma esglaonada. A més de l’ús de mascaretes i la desinfecció de mans, les entrades i les consumicions s’han d’adquirir a través d’internet. Els usuaris podran escoltar l’àudio de la pel·lícula sintonitzant una freqüència concreta a la ràdio del cotxe.

Les entrades anticipades per a la pròxima sessió, que serà divendres vinent amb el film Tiburón de Steven Spielberg, ja estan a la venda a www.resquitx.com/autocine, a un preu de 5 € per persona.

tracking