SEGRE

El Col·legi de Metges de Lleida demana sancions per a l'acte de Pàmies a Balaguer

El representant de Dolça Revolució va convocar un centenar de persones en una trobada de "petons i abraçades"

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi de Metges de Lleida ha assegurat aquest dilluns que "deplora i lamenta" la trobada dissabte a Balaguer d’un centenar de persones sense màscara convocades per l’agricultor Josep Pàmies –representant de l’associació Dolça Revolució– i ha demanat de sancionar aquest tipus d’actes i als seus organitzadors. Segons un comunicat del Col·legi de Metges, a la reunió es van obviar les normes establertes amb l’estat d’alarma pel coronavirus com evitar contacte físic, portar màscares, o respectar el nombre de persones autoritzades, "amb l’aparença desafiadora de la seua notificació a les xarxes socials".

Segons el Col·legi de Metges de Lleida, aquest tipus d’actuacions "posen en risc la salut comunitària i la recuperació econòmica de la societat".

Dolça Revolució ha fet públic a través de xarxes socials que va reunir dissabte a un centenar de persones a Balaguer en una trobada de "petons i abraçades" en què els assistents no portaven màscares i es van ruixar amb MMS, clorit de sodi. L’associació assegura que va ser una trobada per "per contrarestar la farsa de les mesures repressores sobre la mal anomenada 'pandèmia' del coronavirus".

“Petons i abraçades”, sense mascaretes i dinar de germanor - La mateixa entitat va ser la que ahir va difondre un vídeo en el qual es pot veure desenes de persones a l'espai natural. Cap d'ells no porta mascareta i no mantenen el mínim d ...

“Petons i abraçades”, sense mascaretes i dinar de germanor - La mateixa entitat va ser la que ahir va difondre un vídeo en el qual es pot veure desenes de persones a l'espai natural. Cap d'ells no porta mascareta i no mantenen el mínim d ...SEGRE

tracking