SEGRE

SERVEIS TERCERA EDAT

L'Imserso tornarà l'import total dels viatges cancel·lats sense despeses de gestió

Imatge d’arxiu d’una publicitat dels viatges de l’Imserso.

Imatge d’arxiu d’una publicitat dels viatges de l’Imserso.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut de Gent Gran i Serveis Socials (Imserso) va anunciar ahir que no es cobraran despeses d’anul·lació ni de gestió pels viatges cancel·lats a causa de la crisi del Covid-19, per la qual cosa els usuaris rebran al compte bancari facilitat a l’efecte o a la targeta de crèdit o de dèbit la quantitat íntegra abonada. L’Imserso va publicar un nou document sobre el procediment que han de seguir les persones amb viatges cancel·lats per sol·licitar la devolució dels diners, amb el qual van corregir el primer document publicat, que indicava que es deduirà de la quantitat a tornar el 6,2% per despeses de gestió.

Segons Facua, l’import de les quantitats, que molts usuaris han denunciat que els estaven retenint les agències, suposa diverses desenes de milions d’euros. L’associació aconsella als consumidors que reclamin la devolució immediata dels esmentats imports.

Facua també ha assenyalat que ha anat rebent queixes i reclamacions d’usuaris que indiquen que algunes agències de viatges autoritzades per oferir programes de l’Imserso dedueixen de les devolucions fins un 15% en concepte de “despeses d’anul·lació”, malgrat que el document oficial estableix que “no es cobraran despeses d’anul·lació”.

tracking