SEGRE

RTVE dóna l'import del Pica d'Estats de Lleida a investigar el Covid

Entregarà un total de 60.000 euros obtinguts per dotze premis a diferents programes de televisió

Un reportatge multimèdia sobre el món rural de les Garrigues guanya el premi especial del 31è Premi Pica d'Estats

Un reportatge multimèdia sobre el món rural de les Garrigues guanya el premi especial del 31è Premi Pica d'EstatsMAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

RTVE ha decidit donar 60.000 euros obtinguts per dotze premis a diferents programes de televisió a un projecte del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) relacionat amb la investigació del Covid-19. Entre els guardons es troba el programa 80 cm!, que va obtenir un Premi Pica d’Estats de la Diputació de Lleida amb El congost de Montrebei. L’estudi seleccionat investigarà les raons que han facilitat la propagació de la malaltia a les residències de padrins i permetrà adoptar mesures que redueixin el risc de contagi.

L’acord per a la donació el van firmar la secretària general corporativa de RTVE, Elena Sánchez, i la vicepresidenta d’Organització i Relacions Institucionals del CSIC, Rosina López-Alonso. El projecte el dirigeixen Diego Ramiro i Vicente Rodríguez investigadors de l’Institut d’Economia, Geografia i Demografia del CSIC, als quals s’uneixen altres científics experts també en envelliment i salut: Fermina Rojo, Glòria Fernández-Mayoralas i Antonio Abellán.

A més a més, també comptarà amb el suport d’altres grups d’invest igació de l’Institut de Salut Carlos III i d’universitats de Madrid i Barcelona. La normativa vigent a RTVE estableix que els premis amb dotació econòmica es destinin a finalitats de responsabilitat social corporativa.

tracking