SEGRE

Només el 3,3% dels lleidatans ha generat anticossos de la covid-19

La segona onada de l'estudi de seroprevalença xifra la immunitat en el 6,1% en el conjunt de Catalunya i en el 5,2% a tot l'Estat

Només el 3,3% dels lleidatans ha generat anticossos de la covid-19

Només el 3,3% dels lleidatans ha generat anticossos de la covid-19Ministerio de Sanidad

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un 6,1% dels catalans i un 5,2% dels ciutadans de tot l'Estat han generat anticossos del coronavirus. Segons els resultats de la segona onada de l'estudi de seroprevalença, un 7,4% de la població de la demarcació de Barcelona, un 1,6% de la de Tarragona, un 3,3% de la de Lleida i un 3,1% de la de Girona presenten anticossos.

Així, la segona onada de l’estudi de seroprevalença confirma les dades preliminars i xifra en 5,2 % els espanyols que han tingut contacte amb el coronavirus, de la qual cosa es desprèn que s’està lluny de la immunitat de grup. Així ho ha assenyalat en roda de premsa aquest dijous la directora de l’Institut de Salut Carlos III, Raquel Yotti, sobre aquest estudi, que es va iniciar el passat 27 d’abril per mesurar el nivell d’immunitat dels espanyols davant el virus i la primera fase de la qual va revelar que només el 5% de la població havia tingut contacte amb el coronavirus. Pel que fa a Lleida, la primera onada xifrava en el 3,7% la seroprevalença, quatre dècimes més que en la segona, publicada aquest dijous.

tracking