SEGRE

INICIATIVES SOLIDARITAT

Tres cellers de Lleida ofereixen visites gratuïtes als sanitaris

Una campanya de Guardian of Wine

Imatge d’arxiu d’una activitat a Mas Blanch i Jové.

Imatge d’arxiu d’una activitat a Mas Blanch i Jové.R.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cellers lleidatans Mas Blanch i Jové, Castell del Remei i L’Olivera s’han sumat a la campanya Enoturisme Per A Sanitaris, amb la qual ofereixen a tot el personal que treballa al sector sanitari visites guiades i tastos de vi de manera gratuïta. La iniciativa, impulsada pel web Guardian of Wine i l’empresa Ocio Vital, té com a objectiu homenatjar l’esforç dels professionals que lluiten en primera línia contra la pandèmia del coronavirus.

Fins ara, més de 3.300 sanitaris de tot Espanya s’han inscrit a les visites que ofereixen 180 cellers. “Volem agrair a tot el personal dels centres hospitalaris el seu esforç titànic atenent els pacients de coronavirus, per això els convidem a un tast de tres vins i una visita a la Vinya dels Artistes”, explica Sara Jové, del celler a la Pobla de Cérvoles, que estén la invitació a un acompanyant.

Per poder participar en la iniciativa, els sanitaris interessats han d’omplir un formulari al web www.ociovital.com/enoturismo-sanitarios. Encara que el projecte comença al finalitzar l’estat d’alarma, hi ha cellers que ja han obert les portes i ja ofereixen al públic aquest tipus de visites.

tracking