SEGRE

Baixen a la meitat els nous casos diaris de coronavirus a Lleida

La demarcació suma una nova jornada sense víctimes mortals

Imatge d’arxiu d’un lleidatà sotmetent-se a un test serològic.

Imatge d’arxiu d’un lleidatà sotmetent-se a un test serològic.ICSLLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estadística diària de Salut publicada avui, corresponent a les dades de dijous, xifra en 3.053 els casos de coronavirus testats a la província de Lleida, el que suposa 15 nous contagis en les últimes hores, 13 dels quals a la regió sanitària de Lleida i els dos restants al Pirineu. Aquesta quinzena d'infeccions de covid-16 notificades representen la meitat dels nous positius registrats dimecres.

A més, Lleida suma una nova jornada sense morts per coronavirus –el total es manté en 236– i registra 7 noves altes hospitalàries, fins a les 1.203 des de l'inici de la pandèmia

Pel que fa al conjunt de Catalunya, les funeràries han reportat 8 noves morts per covid-19, dues menys que en l'últim balanç del Departament de Salut. Això deixa la xifra global de víctimes en 12.341.

A banda, s'han detectat 239 nous casos positius testats (11 més) i ja en són 67.700. D'entre les víctimes, 6.749 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (set més), 4.059 ho han fet en una residència (sis més) i 784 al domicili (els mateixos que en l'últim balanç), mentre que baixen a 749 les no classificades per falta d'informació (cinc menys).

Fins ara hi ha hagut 4.076 persones ingressades greus i actualment en són 127, onze menys que fa 24 hores.

tracking