SEGRE

CERTAMEN CORONAVIRUS

Ple al tast de cervesa artesana de Tàrrega en honor a la fira ajornada

Sense tiquets disponibles des de mitja setmana

Els assistents van degustar sis varietats de cervesa artesana ahir a la tarda a la terrassa de La Soll.

Els assistents van degustar sis varietats de cervesa artesana ahir a la tarda a la terrassa de La Soll.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega havia de celebrar ahir la vuitena edició de la Fira de la Cervesa Artesana encara que la crisi del coronavirus i les restriccions de mobilitat van obligar l’organització, l’Associació Agrat de la ciutat i la Cerveseria Matoll de Belianes, a ajornar el certamen per a quan la situació sanitària millori i encara sense concretar una data.

Malgrat tot, l’organització volia recordar de forma simbòlica el certamen, motiu pel qual va decidir organitzar un tast de cervesa artesana a la terrassa exterior de La Soll (plaça de les Nacions sense Estat), limitada a un aforament màxim de setanta persones i seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat.

Aforament limitat a 70 persones en grups de deu i mantenint la distància social entre elles

La iniciativa va ser un èxit rotund ja que a mitja setmana ja s’havien esgotat tots els tiquets disponibles, cosa que l’organització va atribuir al fet que “la gent té ganes de recuperar la vida social i de sortir de casa” després de gairebé tres mesos amb l’agenda cultural i lúdica totalment buida.

Els assistents, asseguts en grups d’un màxim de deu persones i mantenint la distància social entre ells, van poder degustar sis varietats de cervesa artesana de diferents petits productors com Lo Vilot d’Almacelles, CTretze Pirineus de la Pobla de Segur, La Vella Caravana de Menàrguens, Cerveses Ponent de Seró, Lo Gambusí de Tortosa i Matoll de Belianes.

La presentació i explicació de les propietats i peculiaritats de cada varietat va anar a càrrec de Jordi Segarra, de Matoll, en un acte que va ser amenitzat amb la música d’Albert Sala, de Tàrrega. Cada taula comptava amb un voluntari que es va encarregar de servir la cervesa protegit amb guants i mascareta com a mesura per evitar la propagació del virus.

tracking