SEGRE

PORT AVENTURA

Així obrirà PortAventura el 8 de juliol

Sense espectacles i amb el 30 % del seu aforament

Així obrirà PortAventura el 8 de juliol

Així obrirà PortAventura el 8 de juliolEFE/Jaume Sellart/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PortAventura World Resort obrirà la seua vint-i-cinquena temporada el 8 de juliol sense espectacles i amb un 30% del seu aforament, per la qual cosa caldrà reservar la data d’entrada, segons informa el complex turístic de Vila-seca i Salou (Tarragona).

El dia d’obertura coincideix amb l’inici de la temporada d’estiu, que l’horari de visita és de 10.00h a 22.00h a Portaventura i d’11 a 16h a Ferrari Land.

Tanmateix, fins setembre, no hi haurà espectacles i tampoc no obrirà el parc aquàtic Caribe Aquatic Park com a mesures de seguretat contra contagis de la COVID-19.

Els hotels PortAventura, Gold River, Mansió de Lucy i Colorado Creek sí que estaran disponibles, amb les seues respectives piscines.

Per a la primera fase de retorn a l’activitat, el complex obrirà un 30% de la capacitat i, per assegurar que es compleixi, es crea un nou sistema de venda d’entrades en la qual s’haurà de reservar la data de la visita amb temps.

A més, es controlarà la temperatura a l’entrada dels parcs i dels hotels i la màscara serà obligatòria en tot el complex.

També hi haurà neteja i desinfecció contínua en atraccions i punts de contacte, s’ha instal·lat senyalització informativa per prevenir riscos i es fomentarà el pagament sense contacte.

Un equip d’assessors externs han auditat i certificat els procediments, el sistema de gestió i les infraestructures del programa de prevenció.

Així, el complex obrirà amb el segell turístic Safe Tourism Certified promogut per Institut de Calidad Turística Española (ICTE).

tracking