SEGRE

GASTRONOMIA ESTABLIMENTS

El restaurant La Boscana recopila les seues creacions culinàries des de l'any 2015

El restaurant La Boscana de Bellvís ha aprofitat la inactivitat del confinament per recopilar les seues creacions culinàries des de l'any 2015 || L'establiment reobre demà

Josel Castañé i els seus cuiners treballen aquests dies en noves receptes.

Josel Castañé i els seus cuiners treballen aquests dies en noves receptes.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant La Boscana de Bellvís ha començat a escriure la seua història, literalment. I és que els responsables d’aquest negoci dedicat a l’alta cuina i amb estrella Michelin han aprofitat el període de confinament per la pandèmia del coronavius per recopilar i documentar totes les receptes que han anat elaborant des que van obrir portes, el 2015. “És una manera de mantenir l’essència de cada plat i poder replicar-lo en un futur sense que les seues característiques variïn”, va remarcar ahir el xef Joel Castañé. Cada fitxa inclou la recepta, fotos i tots els processos necessaris per elaborar cada plat.

En total, han recopilat més de 150 receptes, incloent-ne algunes d’anteriors a La Boscana, com la de costella de porc rostida amb ratafia i prunes, que ha acompanyat la família Castañé al llarg de la seua trajectòria professional davant dels fogons, des de fa trenta anys al restaurant Resquitx de Golmés. I tots els nous plats també formaran part d’aquest receptari perquè els cuiners d’aquest restaurant del Pla d’Urgell han recuperat l’activitat amb més forces que mai.

En aquests moments, ja ultimen la reobertura de La Boscana, prevista per demà, després de tres mesos i sis dies tancats. Seran jornades especials (dies 21, 24, 27 i 28) per recuperar l’horari normal a partir de principis de juliol (dinars de dimecres a diumenge i sopars els divendres i dissabtes). Per aquesta raó, Joel Castañé i els seus cuiners ja treballen en noves propostes que tinguin com a protagonistes els productes frescos i de temporada. “A la nostra cuina mana el cistell de la naturalesa”, va remarcar Castañé.

tracking