SEGRE

ESNOTICIA

Mollerussa acull la primera boda al Pla en tres mesos

A l'ajuntament i només hi van participar familiars i testimonis || Nombrosos enllaços s'han ajornat fins a la tardor o al 2021

Moment en què els nuvis, Maria Lavín i Pol Chumillas, van sortir de l’ajuntament.

Moment en què els nuvis, Maria Lavín i Pol Chumillas, van sortir de l’ajuntament.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa va acollir ahir el primer casament a la comarca del Pla d’Urgell després de tres mesos d’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus. Maria Lavín i Pol Chumillas es van donar el “sí, ho vull” en un enllaç en què només van participar familiars i testimonis. Es va dur a terme a la sala de plens del consistori i el va oficiar la regidora d’Igualtat i Atenció Ciutadana, Rosalia Carnicé. Quan va finalitzar l’acte, un bon grup d’amics els esperaven a l’exterior per felicitar-los llançant-los confeti i pètals de rosa. Posteriorment, hi va haver un dinar familiar. La parella va suspendre la cerimònia que tenien prevista, amb la participació d’unes dos-centes persones, i preveuen celebrar-la l’any que ve.

Nombroses parelles s’han vist obligades a retardar la celebració de la seua boda. El restaurant La Boscana de Bellvís, per exemple, només manté un casament per al juliol, el dia 11, i ja estan configurant el calendari dels enllaços de l’any que ve. En altres localitats com Lleida ja se n’han celebrat alguns. Tanmateix, la majoria ha optat per ajornar-los i buscar una nova data.

tracking