SEGRE

EMPRESES RENOVACIÓ

Cine a la carta a l'Screenbox

El complex de lleure de Lleida continua modernitzant les instal·lacions i l'any que ve ampliarà a deu les sales de projecció || Els espectadors podran triar les pel·lícules

Imatge d'arxiu de la sala principal del Funatic de Lleida.

Imatge d'arxiu de la sala principal del Funatic de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El complex lúdic de cine Screenbox de Lleida, anteriorment anomenat Funatic, que a començaments d’any va començar un procés de reformes amb la renovació del pati de butaques de la sala de projeccions principal, té previst incorporar l’any que ve set sales més d’exhibició cinematogràfica, que se sumaran a les tres que té actualment. Sis dels nous espais comptaran amb una aforament per a deu espectadors, mentre que la setena sala podrà acollir un màxim de 24 persones.

El responsable de Funatic, Miquel Àngel Carrillo, va explicar a SEGRE que els espais amb aforament reduït permetran introduir de manera definitiva el concepte de “sessions a la carta”, en les quals “els usuaris tindran la possibilitat de veure els continguts que ells decideixin, a més dels que ja tindrem programats”. A part de canviar les butaques de les actuals sales 2 i 3, el complex també té previst iniciar entre el segon i el tercer trimestre del 2021 la reforma de la seua façana. “Creiem que el cine, això que tant ens agrada, es convertirà en un espai polaritzat en el qual conviuran grans esdeveniments amb un servei interactiu i de proximitat”, va explicar Carrillo, i va afegir que “volem continuar explorant aquest segon camí, que és el que ens distingeix”. Assegura que “és una inversió més per continuar oferint el millor cine als nostres clients”.

Després de celebrar el quinzè aniversari l’octubre de l’any passat, l’Screenbox del carrer Pi i Margall manté la filosofia dels seus inicis: aposta pel cine independent de qualitat, d’Europa, Àsia i Llatinoamèrica, i també per l’infantil.

tracking