SEGRE

ESTIU LLEURE INFANTIL

Comença la temporada de casals a Balaguer i la Seu

Les activitats d'aquest any estan marcades per les restriccions sanitàries

Nenes i nens en la primera jornada del casal municipal de la Seu.

Nenes i nens en la primera jornada del casal municipal de la Seu.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Balaguer ha estrenat la temporada d’estiu amb multitud d’activitats infantils adaptades a les restriccions sanitàries. La Biblioteca Margarida de Montferrat va acollir ahir la primera jornada del Taller d’Estiu, que aquest any se centrarà en les danses urbanes i la plàstica i, per evitar contagis, ha reduït l’aforament a un màxim de trenta participants per setmana −distribuïts en grups de fins a deu nens–. També es va posar en marxa ahir el Petit Taller d’Estiu, una iniciativa per a petits d’entre quatre i sis anys que es porta a terme al Casal Lapallavacara. Per evitar l’intercanvi de material, cada nen ha de portar els seus propis retoladors, llapis de colors o ceres.

Així mateix, la llar d’infants Els Putxinel·lis acull nens d’entre quatre mesos i tres anys amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar durant els mesos d’estiu. I en l’àmbit esportiu, els clàssics Triaesport, Camp Base, In & Out o Temps Afegit han deixat pas al Tecni Camp, un nou programa que compleix els requisits sanitaris i amb el qual vuitanta nens gaudeixen de diferents modalitats esportives.

El Museu de la Noguera també va començar ahir el Taller Zero, en el qual quinze joves arqueòlegs treballaran durant dos setmanes al jaciment del Castell Formós de la capital de la Noguera. Segons va explicar la directora del museu, Carme Alós, les excavacions se centraran aquest any en una espècie de porxo situat a la zona sud del castell. Per la seua part, el consell comarcal de la Noguera té previst organitzar el seu ja tradicional programa de voluntariat Jova. L’any passat van ser 240 els joves que van participar en aquest projecte que, per primera vegada, no finalitzarà amb un viatge a PortAventura a causa de la pandèmia. A la Seu d’Urgell, més de vuitanta nenes i nens s’ho passaran en gran aquest estiu al casal municipal, que ahir va donar el tret de sortida. En aquesta ocasió, a la dinàmica de joc s’incorpora el personatge Superanticovid, una heroïna que lluita contra el virus i propiciarà multitud de moments divertits. Entre altres propostes lúdiques, els nens podran participar en excursions i en natació.

Nenes i nens en la primera jornada del casal municipal de la Seu.

Nenes i nens en la primera jornada del casal municipal de la Seu.AJUNTAMENT DE BALAGUER

tracking