SEGRE

Els ingressats per coronavirus a Lleida pugen a 27

Vista de l’exterior de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Vista de l’exterior de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La província de Lleida ha registrat vint-i-cinc casos més de SARS-CoV-2 que corresponen al balanç de Salut de diumenge, tots detectats a la regió sanitària de Lleida. Així doncs, el total és de 3.739 infectats acumulats, 3.263 al pla i 476 al Pirineu. D’altra banda, Salut no va registrar cap altra defunció ni més altes hospitalàries.

Respecte als ingressos, han ascendit a 27, dels quals 21 són a l’hospital Arnau de Vilanova, cinc a l’UCI, tres al Santa Maria, dos a la Vithas Lleida i un a la Perpetu Socors. No hi ha hospitalitzats al Pirineu.

Més resultats de tests per la barbacoa a Aran

D'altra banda, Aran està a l’espera dels resultats que aquest dimarts comunicarà l’hospital Arnau al Conselh sobre possibles nous positius arran de la barbacoa celebrada a mitjans de mes a Naut Aran i que es va saldar amb set persones contagiades. Segons la Conselhera de Salut, Maria Vergés, al dinar hi van participar unes setze persones i els tests practicats a algunes d’elles han resultat negatius. Vergés va indicar que les persones infectades van ser aïllades i que no han provocat altres contagis. Per la seua banda, la presidenta del consell comarcal de l’Alta Ribagorça, Maria José Erta, va indicar que els sis positius a la comarca estan controlats i que no hi ha hagut nous casos després dels registrats al Pont i Vilaller

tracking