SEGRE

Salut confirma 32 nous contagis de coronavirus a Lleida

El total de casos de Covid ascendeix a 3.771, mentre que la xifra de víctimes mortals es manté en 240

Una tècnica de l’hospital de Palamós analitzant un test PCR.

Una tècnica de l’hospital de Palamós analitzant un test PCR.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha comunicat 32 nous casos de coronavirus a la província de Lleida en el balanç que fa referència a dades de dilluns. D'aquests nous contagis testats, 31 corresponen a les comarques de la plana i un a les de muntanya. Es tracta d'un balanç diari superior al de diumenge, quan es van confirmar 25 casos, però inferior al dels dies anteriors.

En total, la demarcació acumula 3.771 casos de Covid-19 confirmats amb test, segons les dades del departament.

D'altra banda, en les últimes hores s'han donat 3 altes hospitalàries, i ja en són 1.333 des de l'inici de la pandèmia, i el nombre de víctimes mortals es manté en 240.

En el conjunt de Catalunya, Salut ha comunicat tres noves morts per covid-19 a Catalunya en les últimes hores. Això situa la xifra global de víctimes en 12.554. És una defunció més que les informades diumenge. A banda, s'han detectat 64 nous casos positius testats (84 menys que l'últim balanç) i la xifra total puja a 71.430. D'entre les víctimes, 6.853 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (dues més), 4.098 ho han fet en una residència (una més) i 795 al domicili (les mateixes), mentre que les no classificades per falta d'informació es mantenen en 808. Fins ara hi ha hagut 4.148 persones ingressades greus, les mateixes que en les últimes 24 hores, i actualment en són 56, una menys.

tracking